Julesalat m/bagte rødløg & grapefrugt

Ingredienser

2 små rødløg, skåret i både
1 spsk. olivenolie
1 tsk. sukker
Kværnet salt og peber
25 g smør
8 julesalater, skåret i kvarte på langs
2 røde grapefrugt, skrællede og delt i fileter (over en skål) uden de hvide hinder (gem saften, ca. 2 spsk.)
1 stor håndfuld kørvel

Sådan gør du

Vend rødløgsbådene med olie, sukker og lidt salt og peber.
Fordel det på en bageplade med bagepapir og bag løgene i en 180° varm ovn ca. 10 minutter.
Smelt smør på en pande og steg julesalaten, til den er gylden på alle sider.
Fordel julesalaten på et fad og fordel fileter af grapefrugt over sammen med saften.
Fordel til sidst de bagte løg over og drys med kørvel.

Udskriv opskrift