(ca. 25 stk.)
Ingredienser
500 g marcipan
225 g flormelis
1 æggehvide
Saft og reven skal af 2 usprøjtede klementiner
1 spsk. appelsinlikør
Ca. 25 hasselnødder
150 g mørk chokolade
Sådan gør du
Rør marcipan og flormelis godt sammen i en foodprocessor.
Tilsæt æggehvide og blend det hele til en jævn og ensartet blanding.
Tilsæt saft og skal fra klementinerne og likøren.
Form små toppe af dejen, med to skeer, og sæt en nød i toppen.
Sæt toppene på en bageplade med bagepapir og bag toppene i en 200° varm ovn 12-15 minutter.
Smelt chokoladen over vandbad og dyp bunden af toppene i den varme chokolade.
Læg toppene til tørre på et stykke bagepapir med bunden opad.
Kransekagerne stilles på et fad og opbevares køligt, til de skal serveres.