(4 personer)
Ingredienser:
Grillede peberfrugter
3 blandede peberfrugter, gul, rød og grøn
2 spsk. groft hakkede kapers
½ dl hakket persille
3 spsk. oliven olie
1 spsk. hvid balsamico
Salt og frisk kværnet peber
Basilikum dressing
4 dl. DDV yoghurt
1 dl. frisk basilikum
Kværnet peber
Sådan gør du
Halver peberfrugt og fjern kernehuset.
Læg dem på en bradepande, og grill dem i ovnen til de er helt sorte.
Lad dem køle af i en frostpose og pil skindet af dem.
Skær dem i strimler og vend med kapers, persille, olie og balsamico – smag til med salt og peber.
Brun kylling i lidt olie.
Drys med salt og peber og steg dem færdige i ovnen i ca. 10 – 12 min ved 180°.
Blend 1 dl yoghurt med frisk basilikum og smag til med peber.
Vend med resten af yoghurten.
Anret kylling med grillede peberfrugter og frisk basilikum dressing.
Tip:Server evt. kogte grønne linser til retten.