Kylling stegt med klementiner

(4 personer)

Ingredienser:

4 spsk. klementinmarmelade (eller anden citrusmarmelade)
2 spsk. olivenolie
1 spsk. dijonsennep
1 fed hvidløg, presset
1 spsk. revet ingefær
Kværnet salt og peber
8-12 kyllingelår, skær 3 snit på tværs i hvert lår
4 usprøjtede klementiner, skåret i tynde skiver
Hakket persille til drys

Sådan gør du

Bland marmelade, olie, sennep, hvidløg og ingefær i en stor skål og krydr med salt og peber.
Bland lårene godt med marinaden.
Fordel lårene og marinaden i et ovnfast fad eller en bradepande.
Fordel klementinskiver over og mellem kyllingestykkerne.
Dæk fadet med folie og sæt det i en 200° varm ovn 20 minutter.
Fjern folien og give sæt fadet i ovnen yderligere 30-40 minutter.
Drys retten med persille før serveringen.

Udskriv opskrift