(4 pers.)
Ingredienser:
500 g hakket kyllingekød
1 rødløg, finthakket
1 fed hvidløg, presset
1 stort æble, groftrevet
1 æg
Saft og reven skal af ½ usprøjtet citron
En håndfuld bredbladet persille, finthakket
¼ mango, finthakket
1 spsk. mangochutney
1 nip cayennepeber
Kværnet salt og peber
Smør eller olivenolie til stegning
Lægges sammen med – og mellem:
Burgerboller
Mayonnaise, fx Hellmann
Salatblade
Agurk, i skiver
Mango, i skiver
Sådan gør du:
Ingredienserne til kyllingebøfferne kommes i en skål og piskes sammen med en elpisker i et par minutter.
Sæt farsen i køleskabet i 30 minutter.
Farsen formes bøffer, der steges på en pande med smør eller olie.
Bollerne halveres og smøres med mayonnaise og samles med salat, agurk, mango og bøffer.