Kyllingefad

4 pers

4 kyllingebryster
3 gulerødder
1 persillerod
1 spsk karry
1 mango, fast
½ ltr yoghurt græsk mager 10 %
frisk ingefær
skal af 1 økologisk citron
1 stor rød chili mild
1 spsk honning evt. blomsterhonning
salt/peber
1 bk. rødbedeblade
1 romainesalat hoved
saft af ½ økologisk citron
1 pastinak
1 gulerod
1 fennikel
1 bdt. frisk basilikum
1 lille ps. pinjekerner
1 fed hvidløg
½ dl. olivenolie
skal af ½ citron
salt og peber

Kyllingekødet brunes godt på en tør pande (evt. tilsat et par tsk. olie). Karry brændes af i en gryde med en klat smør, revet gulerødder og persillerod. Derefter tilsættes revet mangofrugt. Halvdelen lægges i et ildfast fad, og resten blandes med yoghurt og smages til med honning, chili, revet ingefær, karry, salt og peber. Blandingen hældes så hen over kyllingen og fadet sættes i ovnen ved 200c ca. 15 min. Rødbedeblade blandes med romainesalat og marineres i citronsaft. Pastinak, gulerod og fennikel skæres julienne (i tynde skiver) og blandes i salaten.
Basilikum, pinjekerner, olie, hvidløg, citronskal blandes til pesto og smages til med salt og peber.

Udskriv opskrift