(4 personer)
Ingredienser:
2-3 kyllingebryst, i strimler eller tern
1 porre, i tynde skiver
1 gulerod, i tynde skiver
1 rødløg, hakket
2 fed hvidløg, finthakkede
Kokosolie til stegning
1 rød peberfrugt, i små tern
2 dåser flåede tomater, hakkede
½-1 dl frisk oregano, grofthakket
½-1 dl frisk rosmarin, grofthakket
½-1 dl frisk timian, grofthakket
1 tsk. paprika
Kværnet salt og peber
Sådan gør du:
Porre, gulerod, rødløg og hvidløg svitses i kokosolie.
Kyllingekødet tilsættes og steger med 3-4 minutter.
Peberfrugt, flåede tomater og paprika tilsættes og simre ca. 20 minutter – de sidste 5 minutter tilsættes krydderurterne.
Smag retten til med salt og peber.