Her er en suppe med meget fyld i. Den mætter godt og smager friskt af ingefær. Den kan laves i forvejen og varmes op.
Ingredienser:
250 gr kyllingefilet, fintstrimlet
2 tsk hvidløg, finthakket
4 tsk ingefær, finthakket
2 friske grønne chili i strimler og uden kerner
1 tsk karrypulver
1 tsk sukker
1 ltr bouillon eller lys fond
6-8 champignon i skiver eller fungussvampe, blødgjorte og strimlede
1-2 spsk fiskesovs
3 spsk limesaft
3 forårsløg i skrå skiver på ca. 5 mm
Olie til stegning
Korianderblade til pynt
Sådan gør du:
Steg hvidløg, ingefær og chili et par minutter i olie.
Tilsæt derefter kyllingekødet sammen med karrypulver og sukker og lad det stege i ca. 5 minutter.
Hæld bouillonen eller fonden i og tilsæt champignon, når suppen koger.
Smag til med fiskesovs og limesaft. Kom først forårsløg i suppen lige inden servering, så de bevarer deres sprødhed.
Pynt suppen med korianderblade inden servering.