(2 personer)
Ingredienser:
1 lammefilet, ca. 300 g
Marinade
2 spsk. grov sennep
1 spsk. balsamicoeddike
1 fed hvidløg, presset
2 spsk. hakket mynte
2 spsk. olivenolie
Agurk-myntesalsa
1 agurk, flækket på langs, kernerne skrabes ud og agurken skæres i små tern
50 g pinjekerner, ristet let gyldne på en tør pande
Reven skal af ½-1 usprøjtet citron
2-3 myntekviste, hakkede
25 g gule rosiner
4 spsk. olivenolie
Kværnet salt og peber
Sådan gør du:
Marinade:rør sennep og balsamico sammen.
Rør hvidløg, mynte og olie i, og smør blandingen på lammefileten.
Steg lammefileten i en 200° varm ovn i 10-12 minutter og lad den hvile.
Alle ingredienserne til salsaen blandes sammen.
Kødet skæres i tynde skiver og serveres med agurk-myntesalsaen og lækkert brød.