Lammefrikadeller med myntedip

(4 personer)

Ingredienser:

500 g hakket lammekød
Salt og kværnet peber
1 løg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
50 g rosiner
½ tsk. stødt allehånde
¼ tsk. stødt kanel
50 g rasp
1 æg, sammenpisket
50 g sesamfrø

Myntedip
250 g græsk yoghurt
Frisk mynte
Salt og peber

Sådan gør du:

Rør kødet med 1 tsk. salt og tilsæt så løg, hvidløg, rosiner, krydderier, rasp og æg.
Krydr farsen med peber og sæt den i køleskab en halv time.
Bland ingredienserne til myntedippen.
Form farsen til aflange frikadeller og rul dem i sesamfrø.
Læg frikadellerne på en bageplade med bagepapir og steg dem i en 225° varm ovn 12-15 minutter,
mens de vendes et par gange undervejs.
Server frikadellerne med myntedip, salat og ovnstegte kartofler.

Udskriv opskrift