Lammefrikadeller med tahin-yoghurt

(4 personer)

Ingredienser:

500 g hakket lammekød
Kværnet salt og peber
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakkede
100 g gulerod, revet
1 æg
1 bundt persille, hakket
½ tsk. spidskommen
50 g pinjekerner, ristet let gyldne på en tør pande og hakkede

Sådan gør du:

Rør kødet med salt og peber og dernæst med de øvrige ingredienser.
Form farsen til små frikadeller, der steges i en 200° varm ovn 15-20 minutter og serveres med fx pitabrød, salat og tahin-yoghurt:

Tahin-yoghurt
(4 personer)

Ingredienser:

250 g græsk yoghurt
Saft af ½ citron
2 spsk. tahin (sesampasta)
1 fed hvidløg, presset
Salt og en anelse cayennepeber

Sådan gør du:

Alle ingredienserne blandes, krydres og smages til.

Udskriv opskrift