(4 personer)
Ingredienser:
2 peberfrugter, fx rød og gul, uden kerner og skåret i store tern
1 sød kartoffel, skrællet og skåret i tern
2 courgetter, skåret i tern
1 rødløg, skåret i både
Ca. 2 spsk. olivenolie
Kværnet salt og peber
8 lammekoteletter, pudsede
2 fed hvidløg, pressede
1 spsk. friske timianblade
2 spsk. friske mynteblade, hakkede
Sådan gør du:
Læg peberfrugter, sød kartoffel, courgetter og rødløg i en stor bradepande, dryp med olie og krydr med salt og peber.
Vend det hele rundt og lad det stege i en 220° varm ovn ca. 20 minutter.
Bland hvidløg, timian, mynte og lidt peber og gnid det ind i koteletterne.
Tag bradepanden ud og læg grønsagerne lidt til siden, så koteletterne kan ligge i bradepanden.
Lad dem stege med 10 minutter, før de vendes og steger yderligere 10 minutter.
Krydr med lidt salt og server retten.