(4 personer)
Ingredienser:
1 stk. grydesteg af Dansk Kalv 800 g
1 spsk olie
Salt & peber
3 stk. gulerødder i mindre stykker
3 stk, persillerødder i mundrette stykker
2 stk. porrer i tykke skiver på skrå
3 fed hvidløg
3 stk. laurbærblade
1 lille rød chili uden kerner
1 ds. hakkede tomater
(½ dl. hvidvin)
3 dl. kalve/okse bouillon
TILBEHØR:
Il Fornaio polenta kogt eller stegt
Råsyltede ribs, tranebærkompot eller tyttebærsyltetøj
Sådan gør du:
Brun kalvegrydestegen af i olie på en pande.
Krydr med salt og peber.
Kom kalvegrydestegen i et ovnfast fad med alle de øvrige ingredienser.
Kom folie over fadet og langtidsbraiser i 4 timer ved 150 gr til kødet er så mørt, at man kan trække det fra hinanden.
Lav polenta enten som kogt eler kogt og stegt.
Server i fad med sauce, grøntsager og tranwbærkompot til.