Oksekøds Enchilada – Mexicansk

8 stk.

Ingredienser:

300 gr mørt oksekød i strimler på ca. 1×5 cm
3 kaffir limeblade, hele
1 ds kokosmælk (400 ml)
1 løg
1 squash
5-6 baby-auberginer i både
10-15 basilikumblade, strimlet
2 spsk fiskesovs
2-3 tsk sukker
3-4 spsk olie til stegning
Basilikumblade til pynt

Grøn karrypasta:
6 friske grønne chili, hakket
2 tsk hvidløg, finthakket
1 spsk galanga, finthakket
1 stilk citrongræs, fintstrimlet
1 tsk korianderfrø, tørstegt
2 skalotteløg, finthakket1 pose Tortilla pandekager (8 stk)
1 glas Old El Paso Enchilada Cooking sauce
1 lille løg, fint hakket
1 medium stor squash – groft revet
500 g hakket oksekød
1 kop revet ost – mozzarella
1 medium stor squash – skåret i fine stave

Sådan gør du:

Varm lidt olie i en pande, tilsæt løg og revet squash, lad simre til løgene er blevet gennemsigtige.
Tag løg/squash-blandingen af panden.
Kom lidt ny olie på panden og tilsæt kødet, lad det brune i ca. 5 minutter .
Tilsæt et ½ glas Enchilada sauce og løg/squash-blandingen og lad det hele simre i et par minutter.
Varm tortilla-pandekagerne iflg.vejledningen på posen.
Tag et ildfast fad og smør det med lidt olie i bunden.
Læg nu ca. 2 spsk kødblanding på hver pandekage og buk dem midt over til en halvcirkel.
Læg alle pandekagerne lagvist i det ildfaste fad og fordel resten af enchilada saucen, squash-stavene
og osten over pandekagerne.
Sæt fadet i en forvarmet ovn – 180 g.C. i ca. 20 min. eller til osen er blevet lysebrun.
Server med en grøn salat.

Udskriv opskrift