Ingredienser:
1 kylling
4 nektariner, skåret i kvarte og uden sten
2 løg, skåret i kvarte
1 fed hvidløg
Lidt olivenolie
50 g kapers
2 dl hønse- eller grønsagsbouillon
1 dl æbleeddike
1 spsk. honning
1 stjerneanis
½ bakke estragon
Kværnet salt og peber
Sådan gør du:
Krydr kyllingen med salt og peber.
Varm olie på en pande og brun løgene på skærefladerne.
Læg kyllingen i et ovnfast fad sammen med løg, hvidløg, nektariner, kapers, bouillon, eddike, honning og stjerneanis.
Sæt fadet i en 185° varm ovn og steg kyllingen ca. 1 time, til den er gennemstegt.
Lad kyllingen hvile.
Sigt væden over i en lille gryde og lad væsken koge ind til det halve.
Smag til med salt, honning, eddike og hakket frisk estragon.
Server kyllingen med nektariner og løg sammen med quinoa eller perlespelt.