Pitabrød med små lammebøffer

(12 stk. pitabrød)

Ingredienser:

00 g hakket lam (eller okse)
2 skalotteløg, finthakkede
4 spsk. hakket persille
2 spsk. hakket koriander + lidt til fyld i pitabrødene
½ tsk. allehånde
1 rød chili, uden kerner og finthakket
Kværnet salt og peber
Olivenolie til stegning
1 lille rød peberfrugt, uden kerner og skåret i strimler
12 pitabrød
Salatblade

Mynte-cremefraiche
1½ dl cremefraiche 18%
3 spsk. hakket mynte
Kværnet salt og peber

Sådan gør du

Rør kødet med skalotteløg, persille, koriander, allehånde og chili og krydr med salt og peber.
Form farsen til små bøffer, der steges i olie på en pande.
Tilsæt samtidigt peberfrugtstrimlerne, og steg dem bløde nogle minutter.
Bland cremefraiche og mynte og krydr med salt og peber.
Flæk pitabrødene, men så de stadig hænger sammen.
læg salatblade i, de små bøffer, nogle strimler peberfrugt og lidt frisk koriander.
Server pitabrødene med mynte-cremefraiche.

Udskriv opskrift