(2 personer)
Ingredienser:
175 g hakket kalve- eller oksetatarkød
Kværnet salt og peber
2 spsk. olivenolie
1 spsk. fintklippet purløg
8 grønne asparges, den træede ende knækkes af – resten skæres i stykker på 2-3 cm
2 tsk. citronsaft
2 små håndfulde grønne salatblade
2 æg, tilberedt som spejlæg
Sådan gør du
Ælt kødet hurtigt med salt, peber, den ene spsk.
olie og purløg og form to bøffer af farsen.
Blancher aspargesstykkerne et minut, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe af.
Bland aspargesstykkerne med resten af olie og citronsaft.
Fordel de grønne salatblade og aspargesstykker i en rund ring på to tallerkner og læg bøffen i midten.
Læg et spejlæg på bøffen, krydr med salt og peber og server retten med ristet brød.