Avocadosuppe (kold)

Ingredienser:

3 store modne avocadoer
1 spsk. Citronsaft
1 fed hvidløg
¾ ltr. Hønse eller grønsagsfond
3-4 dråber tabasco
2 dl. Piskefløde
Salt peber
Lille stykke ingefær (efter smag)
1 chili (efter smag)
Nogle gode rejer el. krabsehaler
fine mango tern topping
citronmelisse til topping/pynt

Sådan gør du

Del de 3 avocadoer og fjern stenene.
Skrab kødet ud af skallen og ned i en blender.
Tilsæt citronsaft, presset hvidløg og blend det.
Blend mosen videre med bouillon og fløde, til det er en cremet suppe, og smag til med salt og peber.
Kom lidt af ingefæren og chilien i suppen efter smag, da det nemt kan overdosseres.
Stil suppen i køleskabet til den er gennemkold ca. 2 timer.
Pisk suppen igennem inden servering.
Top suppen med mangotern og citronmelisse.

Udskriv opskrift