Græskarsuppe m/stegt kyllingekød

4 personer

Ingredienser

1 stort løg, skåret i tern
1 hokkaido-græskar, skrælles og kernerne tages ud, kødet skæres i store tern
2 fed hvidløg, grofthakkes
1 æble, skåret i tern
1 porre, skåret i ringe
2 gulerødder, i tykke skiver
1 lille stykke (15-20 g) ingefær, i små tern
½ rød chili, uden kerner og finthakket
Kokosolie til stegning
1 grønsagsbouillon-tern fra Natur Compagnie
Kværnet salt og peber
Saft af ½ citron
2-3 kyllingebryst

Sådan gør du

Svits grøntsagerne i kokosolie i en stor gryde.
Hæld derefter bouillontern og vand på, så grønsagerne er dækket, og lad det simre til grøntsagerne er møre.
Purer dernæst suppen med en stavblender, og smag suppen til med citronsaft, salt og peber.
I mens krydres kyllingekødet med salt og peber og steges i en 175° varm ovn ca. 25 minutter.
Kødet skæres i tern og drysses i suppen ved servering.
Hvis du vil have mere fyld i suppen kan du koge en portion quinoa og servere den til – eller komme den i, og drysse suppen med lidt grønt drys.

Udskriv opskrift