Tilberedningstid: 30 minutter
Beregnet til: 4 personer
DET SKAL DU BRUGE
2 Mørbrad Royal eller 1 stor afpudset svinemørbrad, ca. 500 g
1 spsk olivenolie
salt og peber
1 citron
2 æg
500-750 g grønne asparges
dild
persille
frisk estragon
purløg
2-3 spsk sherryeddike eller anden eddike
3-4 spsk olivenolie
Tilbehør
400 g brød
Fremgangsmåde
Kog æggene hårdkogte.Pensl kødet med olie. Krydr med salt og peber og grill det 15-20 minutter i alt. Vend kødet af og til. Tag kødet af. Pres citronsaft af ½ citron over kødet. Knæk rodenden af aspargesene. Grill aspargesene 2-4 minutter og læg dem på et fad. Hak æggene og kom dem i en skål med fint hakkede krydderurter, eddike, olie, salt og peber. Vend det godt sammen og kom det hen over aspargesene.
Servèr kødet i tykke skiver med asparges vinaigrette og brød til.
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 28%
Kulhydrat 40%
Fedt 32%
2530 kJ – 600 kcal