Kokossuppe med kylling & rejer

(4 personer)

Ingredienser

2 kyllingefileter, skåret i tynde, korte strimler
200 g rejer (frosne), optøede og tørret for væde
2 tsk. grøn karrypasta
5 dl grønsagsbouillon, fx Compagnie Nature eller Herbamare
3 cm ingefær, finthakket
1 fed hvidløg, skåret i meget tynde skiver
4 limeblade
1 tsk. sukker
1 dåse (4 dl) kokosmælk – ikke light
½-1 rød chili, uden kerner og finthakket
2-3 forårsløg, hakkede
1 bakke koriander

Sådan gør du:

Kom bouillonen i en gryde sammen med ingefær, hvidløg, limeblade og karrypasta.
Bring det i kog og lad det koge i 5 minutter.
Tilsæt kyllingekødet og kog videre i 2 minutter, og hæld kokosmælken i.
Lad det småkoge et par minutter, og tag limebladene op.
Smag suppen til med sukker og evt. mere karrypasta.
Kom forårsløg og rejer i, og varm suppen kort igennem – rejerne bliver seje, hvis de får for meget varme.
Drys med masser af frisk koriander lige inden suppen serveres.

Udskriv opskrift