(4 personer)
Ingredienser
1 stor mørbrad, pudset for fedt og sener
Marinade
½ dl A38
1 tsk. karry
½ tsk. gurkemeje
1 fed hvidløg, presset
Kværnet salt og peber
Salat
2 hjertesalathoveder, i strimler
1 rød peberfrugt, uden kerner og skåret i små tern
1 lille dåse majs
1 bundt radiser, i tynde skiver
Pasta til 4 personer, fx penne, kogt al dente efter anvisningen på pakken
Ca. 2 dl cremefraiche 9%
1 bundt dild, fintklippet
Kværnet salt og peber
Sådan gør du
Rør marinaden sammen, smør den på kødet, og lad kødet trække mindst 1 time i køleskab.
Kom mørbraden i en ovnfast fad, og steg den i en 200° varm ovn ca. 30 minutter.
Lad den hvile 5 minutter og skær den i tynde skiver.
Rør cremefraiche og dild sammen og smag til med salt og peber, hvorefter grønsager og pasta vendes i.