Minestrone m/pasta & bønner

Ingredienser

1 courgette, halveret på langs og skåret i tykke skiver
4 tomater, skåret i bidder
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, finthakkede
1 knsp. timian
1 knsp. rosmarin
2 spsk. olivenolie
1 dl hvidvin
1 dåse flåede tomater
8 dl grønsagsbouillon, fx Herbamare
2 håndfulde tørrede suppehorn
300 g kogte bønner, fx hvide bønner eller kikærter
Kværnet salt og peber
100 g babyspinat

Sådan gør du:

Varm olien i en gryde og steg løg, hvidløg, courgette, tomater, timian og rosmarin nogle minutter.
Tilsæt hvidvin og de flåede tomater og lad det stege et par minutter mere.
Hæld bouillon ved – og kom suppehornene i.
Lad det hele koge til pastaen er al dente.
Vend bønnerne i, varm dem igennem og smag til med salt og peber og top suppen med frisk babyspinat.

Udskriv opskrift