Miso-suppe

Ingredienser

2-3 spsk. miso (afh. af hvor kraftig smagen skal være)
2 tsk. revet ingefær
Saft af 1 lime
2 spsk. shoyu eller tamari (sojasauce)
9 dl kogende vand

Fyld:
2 portobello-svampe, skåret i skiver
2 forårsløg, skåret i tynde skiver
2 dl edamame-bønner, frosne og tilberedt efter anvisningen på posen
2 håndfulde bønnespirer
1 courgette, skåret i spaghetti-strimler med et juliennejern eller en spirelli
Koriander til pynt

Sådan gør du:

Steg svampene på en pande til de er møre, men stadig har bid og fordel dem i 4 skåle.
Fordel derpå forårsløg, edamame-bønner, bønnespirer og courgettestrimler i skålene.
Bring vandet i kog i en gryde.
Pisk imens misoen sammen med sojasauce, limesaft og ingefær.
Når vandet i gryden koger, tages den af varmen, og misoblandingen røres i.
Hæld misosuppen over grøntsagerne og pynt med frisk koriander.

Udskriv opskrift