(4 personer)
Ingredienser
200 g. kantareller
30 g. smør
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
4 store friske æg
2 spsk. piskefløde
salt og peber
Frisk hakket persille
Et stykke parmasanost til at høvle af
Sådan gør du
Rens kantarellerne grundigt
Pisk æg og fløden sammen i en skål med salt og kværnet peber
Kom halvdelen af smørret og olien på en pande sammen med det hele fed hvidløg
Når panden er varm tilsættes kantarellerne og de sauteres til de er gyldenbrune under hyppig omrøring
Hæld kantarellerne af panden og op i en lille skål og fjern hvidløget.
Smelt resten af smørret på den varme pande og hæld æggemassen på
Vend æggemassen hyppigt og tilsæt de ristede kantareller til æggemasse når massen er ved at “sætte” sig
og blandingen vendes forsigtigt sammen med den hakkede persille.
Retten krydres med Læsø salt og kværnet peber på toppen samt høvlede flager af parmesanost.
Serveres straks med groft brød.