Ingredienser
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, hakkede
1-2 cm ingefær, hakket
½ rød chili, uden kerner og finthakket
1-2 spsk. kokosolie eller olivenolie
2 søde kartofler, skrællede og skåret i grove tern
3 tomater, hakkede
1 dl røde linser
1 liter bouillon, fx Herbamare
2 spsk. balsamicoeddike
1 håndfuld græskarkerner, ristet gyldne på en tør pande
1 håndfuld ærteskud eller frisk koriander
Sådan gør du
Varm olien i en gryde svits løg, hvidløg, chili og ingefær. Tilsæt linser, søde kartofler og tomat. Hæld bouillon over og lad det simre til grøntsagerne er møre.
Blend suppen og smag den til med salt, peber og balsamico. Suppen kan justeres med mere væske, hvis den ønskes tyndere.
Fordel suppen i skåle og drys med ristede græskarkerner og grønt.