Ingredienser
4 kyllingebryster
4 skiver parmaskinke
4-8 blade salvie
Kværnet salt og peber
300 g tomater, skåret i grove bidder
1 rød peberfrugt, uden kerner og skåret i store tern
1 bundt forårsløg, i skiver
1 fed hvidløg, finthakket
1 kvist rosmarin, bladene bruges
2 spsk. olivenolie
Sådan gør du
Læg salvieblade på hvert kyllingebryst og rul en skive parmaskinke omkring, og krydr med salt og peber.
Vend alle grøntsagerne sammen med rosmarinblade og olie og krydr med salt og peber.
Fordel grøntsagerne i et ovnfast fad og læg kyllingestykkerne ovenpå.
Sæt fadet i en 200° varm ovn ca. 25 minutter, til kyllingekødet er gennemstegt – brug eventuelt 200° varmluftovn, det giver mere sprødhed til skinken og grønsagerne.