Pasta m/tomatsauce & tigerrejer

Ingredienser

400 g frisk pasta
1 spsk. olivenolie + 2 spsk. til stegning
500 g tomater, skåret i grove bidder
2 fed hvidløg, finthakkede
2 spsk. olivenolie til stegning
400 g tigerrejer uden skal
1 håndfuld bredbladet persille, grofthakket
1 håndfuld basilikum, bladene bruges
1 håndfuld rucolasalat
Kværnet salt peber
Revet parmesanost

Sådan gør du

Kog pastaen efter pakkens anvisning, hæld vandet fra, og vend pastaen med 1 spsk. olie og hold pastaen varm.
Varm de 2 spsk. olivenolie på en pande, og steg hvidløg og tigerrejer i 2 minutter.
Tilsæt tomater sammen med persille, basilikum og rucolasalat og steg yderligere 3 minutter.
Smag tomatsaucen til med salt og peber, og vend den sammen med den varme pasta.
Drys godt med revet parmesan, og retten serveres med det samme.

Udskriv opskrift