(4 pers)
Ingredienser
1 løg, finthakket 
1 fed hvidløg, finthakket 
½ aubergine, skåret i tern på ½ x ½ cm 
3 gulerødder, skåret i skiver på ½ cm 
2-3 spsk. karry 
1 spsk. stødt spidskommen 
1 spsk. korianderfrø, knuste 
Olivenolie til stegning 
1 dåse (400 g) flåede tomater 
300 g røde linser 
3-4 dl vand 
Ca. ½ blomkålshoved, delt i små buketter 
Salt 
1 håndfuld friske korianderblade 
Yoghurt
Fremgangsmåde
Varm olien i en gryde og rist karry, korianderfrø og spidskommen ca. 30 sekunder. 
Tilsæt løg og hvidløg, og svits til det har fået lidt farve. 
Tilsæt gulerødder og aubergine og svits nogle minutter, til aubergineternene bliver lidt møre. 
Hæld flåede tomater, vand og linser i gryden. 
Lad retten simre ca. 25 minutter, til linserne begynder at koge ud og aubergineternene er møre. 
De sidste ca. 5 minutter tilsættes blomkålsbuketterne. 
Retten smages til med salt og serveres i dybe tallerkner med en skefuld yoghurt og drysses med korianderblade. 
Serveres med nann brød eller pitabrød og eventuelt mango chutney.