(2 pers)
Ingredienser
250 g kalveinderlår i strimler – ca. 1/2 cm tykke
1/2 spsk. olie
1 stilk frisk citrongræs
1 tsk. thailandsk rød karrypasta
1 fed hvidløg
1 spsk tomatpuré
2 dl kokosmælk
250 g cherrytomater
1 bundt forårsløg
1/2 tsk. sukker
salt og peber
Tilbehør:
2 dl ris
Fremgangsmåde
Kog risene efter anvisning på emballagen.
Dup kødet tørt med en køkkenrulle.
Fjern et eller to af citrongræssets yderste grove blade.
Hak den hvide del af citrongræsset. Der skal være ca. 2 spsk.
Varm olien i en wok eller på en pande ved maksimal varme.
Kødet brunes i alt ca. 1 1/2 minut når olien har opnået den maksimale varme.
Tag kødet op af wokken, læg dem på en tallerken og krydr med salt og peber.
Svits karry pasta, finthakket hvidløg og citrongræs i wokken.
Tilsæt tomatpuré og kokosmælk og lad det simre et par minutter.
Tilsæt overskårne cherrytomater, fintsnittede forårsløg og det stegte kød.
Lad retten blive gennemvarmet og smag til med sukker, salt og peber.