(4 pers)
Ingredienser
100 g hvid chokolade, groft hakket
2½ dl piskefløde
1 spsk. honning
1 dl cremefraiche (38%)
100 g hvide marengs
Kernerne af ½-1 granatæbler
4 kiwifrugter, skrællede
Fremgangsmåde
Kom den hakkede hvide chokolade i en skål.
Giv 1 dl piskefløde og honning et opkog, og hæld blandingen over den hvide chokolade.
Lad det stå et par minutter og rør så rundt til chokoladen er smeltet.
Rør resten af fløden i, og sæt skålen i køleskabet mindst 2 timer.
Bland cremefraiche i cremen, og pisk det luftigt med en håndmikser og sæt cremen tildækket i køleskabet.
Skær kiwierne i kvarte på langs, og skær dem i skiver.
Knus marengsene groft og vend dem i cremen.
Fordel kiwistykkerne i bunden af 4 glas, og top med cremen og drys med granatæblekerner.
Desserten serveres med det samme.