Ingredienser
1 blomkålshoved
1 rød peberfrugt, uden kerner og skåret i små tern 1 fed hvidløg, finthakket
1 løg, finthakket
½ rød chili, uden kerner og finthakket
1 spsk. karry
2-3 spsk. olivenolie
2-3 dl grønsagsbouillon, fx Herbamare
5-10 dråber fishsauce
400 g kogte rejer uden skal
100 g spinat eller babyspinat
Lidt limesaft
Fremgangsmåde
Riv blomkålen til ”ris” på et rivejern eller i en foodprocessor.
Varm olien i en gryde og kom den revne blomkål, peberfrugttern, hvidløg, løg, chili og karry i og sauter det 5-10 minutter, til løg og peberfrugt er bløde, men ikke brune.
Tilsæt bouillon og fishsauce og lad blandingen simre et par minutter uden låg.
Tilsæt rejer og spinat og lad det simre et par minutter, til spinaten er faldet sammen, og rejerne er varme.
Dryp med limesaft og server retten.