Tapas m/ Ganda skinke

Ingredienser

Ganda skinke
Suppestænger/Grissini
Smør
Asparges (hivde/grønne)
Melon
Skalotteløg
Puraløg
Hvidløg
Estragon
Kørvel
Persille
Citron
Peber
Olivenolie
Balsamico eddike
Køkkenfilm
Pinde

Sådan gør du

1) Apero Tappa:
Skær tynde skiver Ganda skinke og server med det samme som apero tappa.

2) Ganda-rulle m/ kryddersmør:
Hak skalotteløg, hvidløg, purløg, kørvel, estragon og persille meget fint og bland med blødt smør, peber og citronsaft.
Smør kryddersmørret på Ganda skiverne og rul dem sammen som en roulade.
Pak dem i film og lad dem hjvile i køleskab.
Skær dem i små hapser før servering.

3) Hvide/grønne asparged i Ganda skinke:
Skræl (hvide) og kog asparges al dente.
Stænk dem lidt med lækker olivenolie og balsamico eddike.
Omvikl dem derefter med Ganda skinke.

4) Supeestænger/grissini m/ Ganda og melon:
Rul en skive Ganda skinke rundt om en Grissini og stik en melonkugle på.

Udskriv opskrift