(4 personer)
Ingredienser:
• 4 butterdejsplader
• Lidt stærk sennep
• 4 stk. kullerfileter uden skind og ben
• 100 g ost, gerne gruyere, groft revet
• Lidt grofthakket estragon
• 1 æg til pensling, sammenpisket
• Havsalt
Sådan gør du:
Rul butterdejen ud, så hver plade passer til, at du kan pakke et stykke fisk ind i dejen.
Prik hvert stykke dej med en gaffel.
Kom en klat sennep på midten af hvert dejstykke og læg et stykke fisk ovenpå.
Krydr med salt og peber. Fordel ost og estragon over fiskestykkerne.
Fold dejen om fisken og tryk kanterne sammen med en gaffel.
Pensl hver pakke med æg og drys med lidt salt.
Sæt pakkerne på bagepapir på en bageplade i en 200° varm ovn 20-25 minutter.
Kan serveres med dampet spinat.