Spyd
500 g lammekød
1 rød peber
1 stort løg
citron eller laurbærblade
6 skiver bacon
12 tørrede abrikoser
6 træpinde (skewers)
Marinade
1 tbsp African Rub (NoMU)
150 ml solsikkeolie
2 fed hvidløg, knust
½ tbsp sennep
1 tsp sukker
salt
Spyd
Lammekødet skæres i tern på ca. 2,5-3 cm.
Skær ligeledes rød peber og løg i tern/både.
Træd lam, rød peber, løg, laurbærblade, bacon og abrikos på spyd.
Marinade
Bland en marinade af African rub, olie, hvidløg, sennep, sukker og salt og mariner spydene.
Spydene grilles eller brunes på panden. Inden servering varmes spydene i en 200°C varm ovn i 10 minutter.
Serveringsforslag
Server grillspydene med stegte søde kartofler eller ris og kom lidt chutney over.
Pynt med grønt f.eks. korianderblade.
Ingredients
Spyd
500 g lammekød
1 rød peber
1 stort løg
citron eller laurbærblade
6 skiver bacon
12 tørrede abrikoser
6 træpinde (skewers)
Marinade
1 tbsp African Rub (NoMU)
150 ml solsikkeolie
2 fed hvidløg, knust
½ tbsp sennep
1 tsp sukker
salt
