Lammekødet skæres i tern på ca. 2,5-3 cm.
Skær ligeledes rød peber og løg i tern/både.
Træd lam, rød peber, løg, laurbærblade, bacon og abrikos på spyd.
Bland en marinade af African rub, olie, hvidløg, sennep, sukker og salt og mariner spydene.
Spydene grilles eller brunes på panden. Inden servering varmes spydene i en 200°C varm ovn i 10 minutter.
Server grillspydene med stegte søde kartofler eller ris og kom lidt chutney over.
Pynt med grønt f.eks. korianderblade.
Ingredients
Directions
Lammekødet skæres i tern på ca. 2,5-3 cm.
Skær ligeledes rød peber og løg i tern/både.
Træd lam, rød peber, løg, laurbærblade, bacon og abrikos på spyd.
Bland en marinade af African rub, olie, hvidløg, sennep, sukker og salt og mariner spydene.
Spydene grilles eller brunes på panden. Inden servering varmes spydene i en 200°C varm ovn i 10 minutter.
Server grillspydene med stegte søde kartofler eller ris og kom lidt chutney over.
Pynt med grønt f.eks. korianderblade.