Ingredienser:
4 tunbøffer á 150 g
Olivenolie til stegning
Kværnet salt og peber
Mangosalat:
1 agurk
2 mangoer, uden skræl og sten, og kødet skæres i små tern
2 tomater
1 lille bundt frisk koriander, grofthakket
1 frisk rød chili, uden kerner og finthakket
½ rødløg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
Dressing:
Saft af 1 lime
1 spsk. farin
1 spsk. olivenolie
1 tsk. sojasauce
1 spsk. appelsinsaft
Kværnet salt og peber
Sådan gør du:
Mangosalat: skræl agurken, og flæk den på langs.
Fjern kernerne med en ske, og skær agurken i små tern.
Fjern kernerne fra tomaterne, og skær tomaterne i små tern.
Bland alle ingredienserne til salaten i en skål.
Dressing: Rør ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i mangosalaten.
Varm olie på en pande og steg tunbøfferne.
Krydr med salt og peber.
Steg dem ca. 2 minutter på hver side – og top med mangosalat.