(4 personer)
Ingredienser:
1 hvidkål
4 skalotteløg
500 g kalkunfilet. Kylling kan også anvendes.
300 g svampe
20 g frisk ingefær
4 fed hvidløg
1 rød chili uden kerner
4 spsk sesamfrø
4 spsk olie
soja
saft af 2 citron (kan udelades)
Sådan gør du:
Snit hvidkålen fint, hak skalotteløget og skær kalkunkødet i strimler og svampene i små både.
Skræl ingefæren og skær ingefær, hvidløg og chili i tynde skiver.
Rist sesamfrøene på en tør pande, til de er gyldne.
Varm en wok op, tilsæt olie, kom chili og hvidløg på og kort efter ingefær.
Kom så kalkunstykkerne i wokken og rist dem gyldne.
Bagefter tilsættes svampe, som ristes få minutter sammen med kalkunstykkerne.
Tilsæt kål og skalotteløg.
Vend det hele sammen og lad det simre et par minutter, til kålen falder lidt sammen.
Tilsæt sesamfrø, smag til med soja og server straks.
Pres evt. lidt citronsaft ud over retten.