Hønsesalat

(4 personer)

Ingredienser:

Kødet fra ½ kogt kylling, skåret i mundrette bidder
½ bundt grønne asparges, den træede ende knækkes af
3 hvide asparges, skrælles
250 g champignon, skåret i skiver
1 pakke bacon
Ca. 3 dl yoghurt eller mager cremefraiche
3 spsk. mayonnaise
Lidt karry
Kværnet salt og peber
2 tsk. Dijonsennep
Citronsaft

Sådan gør du:

De grønne asparges blancheres et øjeblik.
De hvide asparges koges et par minutter.
Begge slags asparges skæres i stykker på 3-4 cm.
Champignonerne steges let.
Baconen steges gylden og sprød.
Yoghurt/cremefraiche og mayonnaise røres sammen med karry, sennep og citronsaft og krydres med salt og peber.
Blandingen vendes forsigtigt med kødet, asparges, champignon og bacon, der er delt i mindre stykker.

Udskriv opskrift