(4 personer)
Ingredienser:
400gr Casareccio pasta fra Don Antonio
100gr hakket oksekød
2 stk kyllingelever
50gr pancetta (italiensk bacon)
1 løg
1 gulerod
1 stængel bladselleri
2 nellikekorn
mel
½ kop oksebouillon
smør
parmesanost
friskkværnet sort peber
middelhavssalt
Sådan gør du:
Hak løg, gulerod og bladselleri fint og svits det i smør i en gryde, tilsæt hakket pancetta, kyllingelever og til sidst oksekødet.
Smag til med salt og peber.
Tilsæt nellikekornene.
Bland bouillon med lidt mel og ryst det godt, hæld det i kødsaucen og rør rundt, lad det små simre med låg på i en times tid.
Kog pastaen i letsaltet vand til den er al dente (kom først salt i når vandet koger).
Hæld den færdigkogte pasta ned i gryden med saucen og bland det godt sammen.
Server med reven parmesanost over.