(4 personer)
Ingredienser:
Tilberedningstid: 60 min.
Årstid: Efterår, Vinter
100 g bacon i skiver
1 lille finthakket fed hvidløg
2 grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
¼ knoldselleri i mindre stykker (ca. 250 g)
2 porrer i ringe (ca. 200 g)
3 gulerødder i skrå skiver (ca. 150 g)
1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
1¼ liter grønsagsbouillon
5 små timiankviste
200 g tørret pasta, fx suppehorn
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør
4 skiver brød (200 g)
50 g Cheasy revet ost 10%
Grill: Ca. 5 min.
Sådan gør du:
Skær baconskiverne i strimler og svits dem i en gryde i ca. 3 min.
Tilsæt hvidløg og grønsager og svits i yderligere ca. 2 min.
Kom tomater, bouillon og de øvrige ingredienser i gryden og bring suppen i kog.
Skum evt. urenheder af suppen.
Tilsæt pasta og lad suppen simre, til pastaen er mør – ca. 10 min. Smag til.
Fordel osten på letristet brød og gratiner dem under grillen øverst i ovnen – til osten er smeltet og gylden.
Energiindhold
For hele retten: 9300 kJ Fryseegnet:
Ikke afprøvet
Energifordeling:
Fedt: 18%
Kulhydrat: 65%
Protein: 17%
Udviklet af: Madskribent Sandra Leigh Draznin