Muffins m/hindbær & hasselnødder

Ingredienser:

– til dig der spiser raw food
(12 stk.)

Bunde
2 dl hasselnødder
1 knsp. vaniljepulver
½ dl vand

Fyld
250 g frosne hindbær, optøede
6 dadler, hakkede

Top
2 dl kokosolie
1 ½ dl kakaopulver
½ dl agavesirup

Sådan gør du:

Mal hasselnødderne fint i en foodprocessor.
Tilsæt vaniljepulver og vand og kør igen.
Tryk dejen ud i 12 muffinsforme, så den er ½ cm tyk.
Blend hindbær og dadler sammen og fordel fyldet i de 12 muffinsforme.

Top: opløs kokosolien i vandbad, til den er flydende, og rør kakao og sirup i.
Fordel blandingen i de 12 forme, så den dækker fyldet.
Stil kagerne i køleskab eller på frost, til chokoladen er stivnet.
Kagerne optøs ca. 20 minutter før serveringen, hvis de er på frost.
Pynt eventuelt kagerne med friske hindbær.

Udskriv opskrift