(8 stk.)
Ingredienser:
150 g smør, smeltet + lidt til formene
25 g sukker
2 æg
2 cm ingefær, fintrevet
100 g hvedemel
50 g mørk chokolade med orangesmag, hakket
75 g marcipan, skåret i små tern
50 g blød nougat, i små tern
4 pærer, skrællede og skåret i tynde både uden kernehus
Lidt citronsaft, til at vende pærestykkerne i
Sådan gør du:
Vend pærebådene i citronsaft, så de ikke bliver brune.
Rør smør og sukker godt. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt mellem hvert.
Rør ingefær og mel i og vend marcipan, chokolade og nougat i dejen.
Fordel pærestykkerne i 8 smurte ramekiner eller faste muffinsforme.
Fordel dejen over og bag kagerne i en 175° varm ovn til dejen er gylden, sprød og bagt.
Kagerne kan serveres med is eller flødeskum.