Ca. 16 “sandwich”
Ingredienser:
75 g blødt smør
200 g sukker
1 tsk. natron
1 knsp. salt
3 dl kærnemælk
1 æg
1 tsk. vaniljesukker
325 g mel
100 g kakao
Sådan gør du:
Pisk smør, sukker, natron og salt til det er cremet.
Pisk kærnemælk, æg og vaniljesukker i.
Bland mel og kakao sammen.
Pisk mel og kakao i dejen lidt efter lidt.
Læg bagepapir på en bageplade, og sæt kagen i runde toppe med en spiseske.
Sørg for der er god afstand mellem kagerne.
Bag kagerne i en 200° varm ovn ca. 10 minutter, og lad dem afkøle på en rist.
Hindbær creme:
Ingredienser:
50 g hindbær
50 g blødt smør
75 g flødeost
75 g florsukker
Sådan gør du:
Pisk hindbær, smør og flødeost sammen.
Tilsæt sukker lidt efter lidt.
Smør et lag creme på en kage og læg den sammen med en anden.
Kagerne opbevares køligt.