6 – 8 pers
Ingredienser:
1,7 til 2,3 kg Argentinsk oksemørbrad
50 g pistaciekerner
100 g smør
salt og peber
8 skalotteløg
1 dl vand
3 dl oksebouillon
1 dl piskefløde
½ spsk. maizena
½ dl vand
Sådan gør du:
Puds fedt og sener af kødet.
Prik halvdelen af pistacierne i kødet ved hjælp af en strikkepind.
Brun kødet i en forvarmet ovn ved 250 – 5 min på hver side.
Hak resten af kernerne groft og bland dem op med smørret, fordel derefter blandingen i et jævnt lag
på stegen og krydr med salt og peber.
Læg de pillede og halverede skalotteløg i bunden af bradepanden.
Steg kødet færdigt ved 170c i ca. 15 min.
Tænd for grillen og grill kødets overside i 2 min. Lad kødet hvile i 15 til 20 min.
Kog bradepanden af med bouillon og fløde.
Smages til med salt og peber.
Tilbehør kan bestå af skiveskårede eller små evt. olieristede kartofler, smørstegte østershatte og fine ærter.