Postej med kød, champignon og peberfrugt

(4 pers.)

Ingredienser:

1-2 løg, finthakkede
Olivenolie/smør til stegning
500 g hakket oksekød
2 tsk. karry
Kværnet salt og peber
250 g champignon, grofthakkede
1 peberfrugt, uden kerner og skåret i små tern
4 spsk. rasp
3 æg
1 dl mælk
4 laurbærblade

Sådan gør du:

Sauter løgene til de er klare.
Tilsæt kødet og rør til kødet har delt sig.
Tilsæt karry, salt og peber, og lad det svitse med lidt.
Tilsæt champignon, peberfrugt og rasp. Bland det hele godt og hæld blandingen i et smurt ovnfast fad. Pisk æg og mælk sammen og hæld blandingen over kødet.
Stik lidt med en gaffel, så æggemassen fordeler sig.
Stik laurbærblade ned i.
Sæt fadet i vandbad i en 180° varm ovn ca. 40 minutter til æggemassen er stivnet.

Udskriv opskrift