Kyllingeret med kiwi & cashewnødder

(4 personer)

Ingredienser:

500 g kyllingebrystfilet, skåret i strimler 1 cm tykke
2-3 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg, finthakket
1 rød chili, uden kerner og finthakket
1 rød peberfrugt, uden kerner og skåret i tern
100 g bønnespire
2 spsk. hakket persille
3 spsk. shoyu/sojasauce
250 g æggenudler
Kværnet salt og peber
4 kiwi, skrællede og skåret i skiver og i kvarte
4 spsk. cashewnødder, grofthakkede
Kværnet salt og peber

Sådan gør du:

Varm olie på en stor sauterpande og steg kyllingestrimlerne til de er netop gennemstegte – og tag dem fra panden.
Steg hvidløg, chili og peberfrugt ca. 2 minutter.
Kom kylling, bønnespirer, persille og sojasauce på panden, og varm det kort op.
Kog æggenudlerne efter anvisningen på emballagen og afdryp dem i en sigte.
Vend æggenudlerne i kyllingeblandingen og smag til med salt og peber.
Fordel cashewnødder og kiwi over.

Udskriv opskrift