(4 personer)
Ingredienser:
lammekrone med 8 koteletter
Maldon Sea salt
4-8 store svampe
1 rødløg skåret i både
1 spsk balsamico
1 -2 spsk vand om nødvendigt
2 grønne pærer
1 stor buket bredbladet persille
1 spsk lys balsamico
1 spsk citronsaft
2 dl ris
1 frisk buket timian
Maldon Sea salt og frisk hvid peber.
Sådan gør du:
Kødet krydres med salt og peber – pensles med olie og sættes i en forvarmet ovn v/180 grader ca. 20-25 min.
Kog ris og bland dem med friske timianblade.
Skær pærerne i tynde skiver eller både og bland dem med grovhakket persille.
Rør dressing af sirup, lys balsamico, citron, salt og peber og vend den i salaten.
Svampe og rødløg sauteres i eddike på en tør pande i små fem minutter.
Husk at røre godt undervejs og tilsæt vand om nødvendigt.