Ingredienser:
2-3 modne mangofrugter
1-2 pakker modne cherrytomater/San Mazzano tomater
1 hel frisk kokosnød
Koriander el. basilikum el. bredbladet persille
1-2 stk. frisk chili
1-2 limefrugter
Sådan gør du
Tomaterne skæres i 1/2 el. 1/4 stykker – alt efter størrelse og blandes med mangoen, som er skåret i passende stykker.
Kokosnødden halveres og det friske kød tages ud og skæres i tynde skiver og blandes med de fintskårne chilifrugter
(husk at chili er stærkest oppe ved stilken, så brug evt. 2 halve så det ikke bliver så stærkt).
Bland tomat/mangoblandingen med kokos/chili blandingen.
Drys lidt finthakket krydderurt på toppen og smag til sidst salaten til med frisk limesaft.
Salaten er velegnet til fisk, et godt stykke kød eller som topping til en alm. grøn salat.