(4 personer)
Det skal du bruge
500 g hakket kyllingekød
1 løg, i små tern
1 rød peberfrugt, uden kerner og i små tern
75 g oliven uden sten, i små tern
50 g soltørrede tomater, der ligger i olie i glas (olien bruges ikke), skåret i tern eller strimler
1 dl mel
1 æg
1 tsk. oregano
Kværnet salt og peber
1 dl græskarkerner
2 spsk. shoyu/sojasauce
Lidt olivenolie
Sådan gør du
Tomater, oliven, løg og peberfrugt tilsættes kødet sammen med æg og mel.
Krydderierne tilsættes.
Græskarkerner og sojasauce blandes.
Den rørte fars hviler ½ time, græskarkernerne røres i, farsen formes til et aflangt brød og lægges i et ovnfast fad.
Farsbrødet dryppes med lidt olie og bages i en 200° varm ovn 40-50 minutter.