(4 personer)
Ingredienser
400 g nye kartofler, skåret i skiver på ½ cm
300 g blandet grønt af asparges, ærter og broccoli
2 spsk. olivenolie
2 bundter forårsløg, i tynde skiver
1 håndfuld bredbladet persille
7 store æg
75 g gedeost, grofthakket
Kværnet salt og peber
Sådan gør du:
Steg tigerrejerne på en pande med sambal oelek og citronsaft og krydr med salt og peber.
Giv edamame bønnerne et kort opkog, så de tør op og hæld vandet fra.
Kom varmt vand i en stor skål og blødgør hvert ark rispapir i ½ minut – men pas på de ikke bliver for bløde/opblødte, så er de svære at arbejde med.
Fordel fyldet på de 8 ark. Fold siderne ind over fyldet og rul derefter sammen fra den ene ende.
Serveres med en dressing, du kan købe hos Jonas i ”Sushi-afdelingen”.